Stedentrip Moskou

Voor een bijzondere stedentrip is Moskou de ideale bestemming. Moskou is een zeer levendige stad. Het rode plein, de Amsterdamse Dam van Rusland, is altijd erg druk bezocht en staat vol met straatmuzikanten. Een stedentrip heeft je veel te bieden; gezelligheid, hippe clubs, uitgebreide winkelcentra en bovendien de meest interessante musea. Met de rivier de Moskva die recht door de stad loopt heerst er in Moskou een romantisch sfeertje.
Fascinerende stedentrips

Veel mensen denken bij een stedentrip aan Moskou meteen aan koude temperaturen, dit is echter helemaal nergens voor nodig. Moskou kent zelfs meer zonuren dan in Nederland! In de zomer liggen de temperaturen rond de 20°C, ideale temperaturen dus voor een stedentrip! Tijdens je stedentrip zul je je niet snel vervelen. Moskou is een fascinerende stad met een interessante geschiedenis. Geniet van de lokale specialiteiten van de stad en neem flink de tijd om de cultuur van Moskou te ontdekken.

Online

Een stedentrip naar Moskou is de ideale manier om er eventjes helemaal tussen uit te gaan. Of je nou een dag, een weekend of een week er tussen uit gaat, een stedentrip doet je gegarandeerd goed. Op het internet kun je eenvoudig je complete stedentrip regelen. Voor zowel je vlucht als je hotel kun je bij onze aanbieders terecht. Vaak worden er op het internet ook de vliegtickets in combinatie met een accommodatie aangeboden waardoor je vaak goedkoper uit zult zijn.