Vakantie Moskou

Wie aan een vakantie denkt in Moskou denkt vaak aan een flinke koude bestemming. Rusland is misschien dan ook niet meteen de eerste vakantiebestemming die bij je opkomt maar Moskou heeft toeristen ontzettend veel te bieden. In tegenstelling tot deze gedachten schijnt de zon er vaker en langer dan in Nederland! In de zomer liggen de temperaturen rond de 20°C. De lente en de zomer is dan ook de beste periode om voor een vakantie naar Moskou te vertrekken.
Cultuurvakantie

Moskou is een fascinerende stad met en typerende cultuur en geschiedenis. Geniet tijdens je vakantie in Moskou van het lokale eten zoals rode bietensoep met aardappelen en rundvlees. Moskou is de hoofdstad van het land en bovendien de grootste stad van de eerder Sovjet-Unie. Het is een stad die je moet ontdekken, een stad die je de tijd moet geven om op te warmen. Hoe langer je in de stad rond loopt, hoe meer je de stad zal gaan waarderen. Ontdek tijdens je vakantie in Moskou de bijzondere hoekjes en plekjes en voel je een echte Moskoviet.

Modern Moskou

Voor wie van geschiedenis en cultuur houdt heeft Moskou een hoop te bieden. Bezoek het Nationaal Historisch Museum, de stad of bewonder het Kremlin, het historische machtscentrum van Rusland en leer zo de geschiedenis van Moskou kennen. Naast cultuur proeven en de geschiedenis ontdekken kun je tijdens je vakantie terecht om heerlijk te winkelen of uit te gaan. Naast de bijzondere geschiedenis van de stad kent de hoofdstad namelijk ook een hele interessante moderne kant.